castellano | english
Qui som
Equip professional
Àrees
Especialització
Serveis
Teleconsulta
Idiomes
Contacte
Dr. Jordi Obiols
Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i especialista en Psiquiatria, va obtenir el grau de doctor en medicina el 1985. Des del 1995 és Catedràtic de Psicopatologia al Departament de Psicologia Clínica i de la Salut de la UAB.
Va ser el cap de la Unitat de Recerca en Psicopatologia i Neuropsicologia, i també ha coordinat el Màster oficial de recerca en psicologia clínica i el Màster de Psicopatologia Clínica de l’adult de la UAB. El seu camp d’interès principal és l’esquizofrènia i, específicament, l’estudi dels marcadors psicobiològics de risc per a aquestes psicosis. Ha publicat varies monografies sobre esquizofrènia i psicopatología i més de cent articles en revistes especialitzades.
Va ser col.laborador habitual del programa "Saló de lectura" de BTV i de "L'hora del lector" de TV3. Ha donat varies conferències sobre la relació de l'Art i la malaltia mental i té diverses publicacions sobre el tema. També va ser comissari de l'exposició "Art i Follia. Joan Obiols Vié: psiquiatre i humanista" a la Fundació Joan Brossa.
© Psiquiatria Obiols. Psiquiatria i psicologia a Barcelona | Avís Legal Jordi | Avís Legal Joan